Liha Grilli Leppälastu
Lampaanliha viihtyy parhaiten voimakkaiden makujen seurassa. Savu antaa hienostuneen sävyn lammaskebakoille ja ne maistuvat taivaallisilta dipattuina jogurttikastikkeeseen.
Liha Grilli Leppälastu
Tämä herkullisen mehukas mureke valmistetaan pekonikääreessä. Savun maku nappaa rasvaiseen pekoniin kiinni voimakkaasti ja estää mureketta kuivumasta. Grillaa seuraksi bataattilohkoja...
Liha Grilli Leppälastu
Possua kahdessa muodossa yhdistettynä makean ananaksen kanssa on loistava yhdistelmä. Viimeistele herkulliset vartaat pikantilla kastikkeella.
Liha Grilli Leppälastu
Mikä olisikaan herkullisempaa viikonlopun päivällisellä kuin mehevä liharulla. Liharulla sopii myös vaikkapa eväsretkileipien täytteeksi. Grillauksen jälkeen voit halutessasi jättää sen...
Liha Uuni Leppälastu
Ota ainekset huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Laita uuni lämpenemään 150-300 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilta. Yhdistä kaikki ainesosat kulhossa...
Liha Uuni Hickory
Resepti on syntynyt yhteistyössä Onko nälkä? -blogin kanssa.