Kala Grilli Leppälastu
Muikut ovat parhaimmillaan savustettuna. Tässä reseptissä yhdistyvät yksinkertainen valmistus ja herkullinen maku. Ruispohja sitoo muikuista tirisevän maukkaan liemen.
Kala Grilli Leppälastu
Omena, ahven ja kevätsipuli ovat mainio yhdistelmä. Nauti vartaat uusien perunoiden kanssa ja kruunaa koko komeus ruohosipulivoikastikkeella.
Kala Uuni Leppälastu
Valmistusaika: 30 minuuttia Kalorit: 520 kcal / annos
Kala Uuni Leppälastu
Resepti on syntynyt yhteistyössä Perinneruokaa prkl -blogin kanssa.
Kala Grilli Leppälastu
Yrttiahvenfileet tarjoillaan uusien perunoiden ja sienisinappikastikkeen kera.
Kala Grilli Hickory
Ahvenfileet saavat hickory-savussa maukkaan aromin, ja ne nautitaan tomaattipastan kanssa.